Приголомшливий обід на сковорідці з кабачків
від Denzhyttya
17 Вересня, 2021
Поки є кабачки, готую так! Дуже ситна, яскрава і апетитна страва.
Інгредієнти:
- Кабачки – 2 невеликих (450 гр)
- Яйця – 5 шт
- Петрушка, зелена цибуля
- Борошно -2-3 ст.л.
- Сіль, перець – за смаком
- Фарш – 400 гр
- Цибуля – 1 шт великий
- Сіль, перець, паприка – за смаком
- Томатний сік – 200 гр
Приготування:
- Кабачки натираємо на грубій терці прямо в друшляк для того щоб стекла зайва рідина.
- У глибоку миску розбиваємо яйця, додаємо перець і сіль за смаком, віджаті кабачки, нарізаємо зелень, петрушку і зелену цибулю і додаємо до решти інгредієнтів.
- Перемішуємо і додаємо борошно. Все ретельно перемішуємо вінчиком.
- Сковорідку ставимо на середній вогонь гарненько її прогріваємо і наливаємо соняшникову олію.
- Ложкою викладаємо отриману суміш з кабачків на сковорідку і рівномірно розподіляємо її по всій поверхні, щоб вийшов тонкий млинець.
- Обсмажуємо млинці з двох сторін до красивої рум’яної скоринки.
- Для начинки. У курячий або яловичий фарш додаємо сіль і перець за смаком і трохи паприки.
- Все добре перемішуємо і рівномірним шаром розподіляємо фарш по всім кабачковим млинцям.
- Кожен млинець з фаршем загортаємо в рулетик, викладаємо на сковорідку і заливаємо томатним соком.
- За бажанням можна додати трохи вершків або сметани.
- Тушкуємо під кришкою на невеликому вогні 30-35 хвилин.
Наша страва готова.
Смачного!
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua