Приголомшливий обід на сковорідці з кабачків

Поки є кабачки, готую так! Дуже ситна, яскрава і апетитна страва.

Інгредієнти:

  • Кабачки – 2 невеликих (450 гр)
  • Яйця – 5 шт
  • Петрушка, зелена цибуля
  • Борошно -2-3 ст.л.
  • Сіль, перець – за смаком
  • Фарш – 400 гр
  • Цибуля – 1 шт великий
  • Сіль, перець, паприка – за смаком
  • Томатний сік – 200 гр

Приготування:

  1. Кабачки натираємо на грубій терці прямо в друшляк для того щоб стекла зайва рідина.
  2. У глибоку миску розбиваємо яйця, додаємо перець і сіль за смаком, віджаті кабачки, нарізаємо зелень, петрушку і зелену цибулю і додаємо до решти інгредієнтів.
  3. Перемішуємо і додаємо борошно. Все ретельно перемішуємо вінчиком.
  4. Сковорідку ставимо на середній вогонь гарненько її прогріваємо і наливаємо соняшникову олію.
  5. Ложкою викладаємо отриману суміш з кабачків на сковорідку і рівномірно розподіляємо її по всій поверхні, щоб вийшов тонкий млинець.
  6. Обсмажуємо млинці з двох сторін до красивої рум’яної скоринки.
  7. Для начинки. У курячий або яловичий фарш додаємо сіль і перець за смаком і трохи паприки.
  8. Все добре перемішуємо і рівномірним шаром розподіляємо фарш по всім кабачковим млинцям.
  9. Кожен млинець з фаршем загортаємо в рулетик, викладаємо на сковорідку і заливаємо томатним соком.
    Приголомшливий обід на сковорідці з кабачків
  10. За бажанням можна додати трохи вершків або сметани.
  11. Тушкуємо під кришкою на невеликому вогні 30-35 хвилин.

Наша страва готова.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: