Рецепт на п’ять з плюсом. Замість котлет готую «Королівські пальчики»
від Denzhyttya
21 Жовтня, 2021
Такі «пальчики» виходять соковитими, ніжними і смачними. Ця страва точно займе своє місце на вашому святковому столі.
Інгредієнти:
- фарш, 600 г
- цибуля, морква і картопля по 1 шт
- часник, 2 зубчики
- сіль, перець, спеції
- борошно, 3 – 4 ст.л
Для приготування кляру візьміть:
- яйця, 3 шт
- сіль перець
- сметана, 2 ст.л
- молоко, 100 мл
- борошно, 120 г
Приготування:
- Цибулю і картоплю потрібно натерти на дрібній тертці, цибулю – на великій, часник подрібнюємо і змішуємо з фаршем.
- Заправляємо фарш сіллю і перцем, спеціями за смаком, можна ще додати зелені.
- Для кляру змішуємо всі інгредієнти до однорідності. Борошна додавайте стільки, щоб вийшла густа маса, як для оладок.
- З фаршу формуємо невеличкі ковбаски-пальчики.
- Вмочуємо в кляр і обсмажуємо з усіх боків до рум’яної скоринки.
- Можна додатково протушкувати пальчики, склавши їх в сковорідку, наливши трохи води або соусу, підливи.
Закуска прекрасно поєднується з різними гарнірами. Можна пальчики готувати в духовці, але без кляра, обвалявши їх в панірувальних сухарях.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua
Позначки