Рецепт ніжного і смачного торта без випічки
Приготування такого смачного і ніжного торта забере у вас мінімум часу.
Для приготування знадобиться досить простий і доступний набір продуктів.
Список необхідних продуктів:
- 400 грам солоного печива крекер (я брала «рибки»)
- 500-600 грам сметани 20% жирності
- 250 грам цукру
- 200 грам чистої води
- 40-60 грам желатину
- какао для прикраси
Процес приготування торта без випічки
В першу чергу заливаємо желатин водою і залишаємо для набухання. Далі, з’єднуємо сметану з цукром і мішаємо, скориставшись силіконовою лопаткою, до тих пір, поки крупинки цукру повністю не розчиняться.
Набряклий желатин нагріваємо на водяній бані, до кипіння доводити не потрібно, і додаємо до сметани з цукром. Перемішуємо і додаємо крекер. Ще раз перемішати і даємо постояти пару хвилин.
Беремо будь-яку форму для запікання. У мене скляна, прямокутної форми. Дно форми встеляємо харчовою плівкою. Це потрібно для того, щоб потім торт було легко витягти.
Рівномірно розподіляємо приготовлену масу за формою, накриваємо плівкою і ставимо в холодильник.
Через 40-50 хвилин дістаємо, знімаємо плівку і витягаємо з форми. Зробити це досить легко. Накриваємо зверху відповідною дощечкою і перевертаємо форму.
Після того як торт дістали з форми і прибрали всю плівку, посипаємо його какао. Якщо Вам більше до душі інший метод прикраси виробу, можете скористатися ним. Торт готовий до подачі.