Смачний, ніжний бісквітний торт з бананово-молочною начинкою!

Смачний, ніжний бісквітний торт з бананово-молочною начинкою!

Банановий смак десерту вважається одним з найефектніших, тому такі ласощі подобаються всім без винятку.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • банани – 3 шт;
  • борошно – 2 склянки;
  • згущене молоко – 570 г;
  • яйця – 5 шт;
  • розпушувач – 10 г;
  • майонез – 300 г;
  • цукор – 200 г;
  • масло вершкове – 150 г.

З’єднуємо яйця з цукром і збиваємо міксером до стійкої і густої піни. Не перестаючи збивати, додаємо молоко згущене (1 банку) і майонез.

Просіваємо борошно і змішуємо його з розпушувачем, порційно всипаємо в тісто і все ретельно перемішуємо.

Ділимо тісто на 3 – 4 частини.

Духовку розігріваємо до 170 градусів і випікаємо коржі протягом 15 хвилин.

Банани ріжемо на шматки, перетворюємо в пюре за допомогою блендера і змішуємо з розтопленим вершковим маслом і половиною банки згущеного молока.

Формуємо торт з повністю охолонувших коржів, змащуючи їх кремом. Обмащуємо кремом з боків і прикрашаємо мигдальними пелюстками, шматочками банана або на свій смак. Ставимо в холодильник на 3 години.

З такої кількості інгредієнтів у вас вийде досить гарний торт, тому радимо готувати його до свят, коли ви очікуєте багато гостей. Хоч торт і калорійний, він дуже смачний і ароматний.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: