Рецепт салату, який дивує своїм смаком і простотою

Дуже оригінальний салат, легкий з кукурудзою, морквою і цибулею .

Інгредієнти:

  • морква – 2 великі
  • цибуля – 1 шт
  • часник – 2зубчіка
  • вода – 120 мл
  • оцет яблучний – третина ст.л
  • цукор – 1.5 ч.л
  • сіль – 1 ч.л
  • кукурудза консервована, половина банки
  • майонез

Приготування:

  1. За смаком ви ще можете додати в салат трохи сиру, (попередньо натерти на тертці.)
  2. Моркву натираємо на тертці для корейської моркви або ріжемо тонкою і довгою соломкою.
  3. Половину моркви укладаємо в каструлю на дно рівним шаром, посипаємо сіллю і цукром, висипаємо решту моркви рівним шаром солимо і посипаємо цукром.
  4. З’єднуємо воду з оцтом і заливаємо цією сумішшю моркву. Накриваємо кришкою і ставимо на самий мінімальний вогонь і тушкуємо  15 хвилин.
  5. Порада: не доводимо до кипіння і варимо, а саме тушкуємо, щоб морква стала трохи м’якша, але щоб похрускувала.
  6. Цибулю ріжемо тонкими півкільцями і додаємо до моркви,також відправляємо до моркви пропущений через прес часник, перемішуємо, накриваємо кришкою і знімаємо з плити. Залишаємо на 5 хвилин під кришкою.
    Порада: якщо ви любите більш гострі салати, тоді моркву охолоджуємо і потім змішуємо з цибулею і часником.
  7. Охолоджуємо всю масу, змішуємо з кукурудзою, додаємо майонез і ставимо на 30 хвилин в холодильник. Такий салат дуже смачний, якщо холодний.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: