Рогалики з яблуками «Відкриті»

Звичайно, рецепт не новий і лише трохи відрізняється від класичного. Втім, рогалики готують із різного тіста, кому яке подобається. Тому вирішила поділитись рецептом свого улюбленого, а також розповісти, як я роблю рогалики «відкритими».

Інгредієнти:

  • Яблуко – 2 шт.
  • Цукор – 100 г
  • Ванілін – за смаком
  • Сіль за смаком
  • Мед – 1 ст. л.
  • Кориця – 0,5 ч. л.
  • Вершкове масло – 100 г
  • Пшеничне борошно – 230 г
  • Розпушувач – 4 г

Приготування:

  1. Яблука очистіть від шкірки та серцевини. М’якуш натріть на великій тертці, помістіть на сковороду. Посипте яблука 2 ст. л. цукру, корицею. Додати 1 ст. л. олії.
  2. Обсмажте яблука до м’якості, а у процесі додайте ложку меду. Охолодіть начинку. Тепер приготуйте тісто. Яйце змішайте з 50 г цукру, сіллю та ваніліном.Легенда домашньої випічки: рогалики з яблуками «Відкриті»
  3. В однорідну рідину вмішайте молоко та 50 г розтопленого масла. Порційно просійте в цю масу розпушувач з борошном. Замісіть м’яке тісто, розділіть його навпіл.
  4. Розкачайте тісто в пласт, розріжте на 8 трикутників. У серединці кожного зробіть смужки. На край викладіть по 1 ст. л. начинки. Згорніть заготовки в рогалики, закругліть краї.Легенда домашньої випічки: рогалики з яблуками «Відкриті»
  5. Рогалики викладіть на лист, вистелений пергаментом. Готуйте випічку в розігрітій до 180 ° C духовці 15-20 хвилин. Потім посипте їх цукровою пудрою.
    Легенда домашньої випічки: рогалики з яблуками «Відкриті»

Як я говорю завжди своїм хлопчикам, гаряче тісто їсти не можна. Тому подаю рогалики до столу вже повністю остиглими. Так вони і до гарячого чаю більше підходять. А ви готуєте рогалики? Чим їх зазвичай начиняєте? Діліться досвідом!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: