Розкладаю м’ясо по банкам і в духовку: показую що вийшло

Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом смачного і ніжного м’яса приготованого в банках в духовці. Таке м’ясо за смаком дуже нагадує тушонку, його можна використовувати для приготування інших страв, а також відмінно підходить до будь-якого гарніру.

Інгредієнти:

  • М’ясо (свинина, шия) – 1,8 кг.
  • Сало – 100 гр.
  • Сіль – 2,5 ч. ложки.
  • Паприка – 1/2 ч. ложки.
  • Чорний мелений перець – 1/2 ч. ложки.
  • Сушений часник – 1/2 ч. ложки.
  • Лавровий лист – 4 шт.
  • Запашний перець горошком – 12 шт.
  • Сіль – 1 пачка.

Приготування:

  1. Свинина  нарізаємо маленькими шматочками і перекладаємо в глибоку ємність, туди ж додаємо 100 грам сала порізаного таким же чином.
  2. Додаємо сіль, паприку, чорний мелений перець, сушений часник, все ретельно перемішуємо і залишаємо на одну годину маринуватися.Розкладаю м'ясо по банкам і в духовку: показую що вийшло
  3. Беремо чотири банки об’ємом 0,5 літра, на дно кожної кладемо по одному листку лаврового листа, по три горошка запашного перцю і зверху укладаємо промариноване м’ясо з салом.Розкладаю м'ясо по банкам і в духовку: показую що вийшло
  4. Банки закриваємо фольгою для запікання і ставимо на деко попередньо засипане сіллю.Розкладаю м'ясо по банкам і в духовку: показую що вийшло
  5. Деко прибираємо в духовку на 120 хвилин при температурі 200 градусів. Через дві години банки дістаємо, знімаємо фольгу, дістаємо м’ясо і подаємо до столу з будь-яким гарніром.Розкладаю м'ясо по банкам і в духовку: показую що вийшло
  6. Також банки з м’ясом можна закрити кришками і прибрати в холодильник, але зберігати в холодильнику не більше 10 днів!

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: