Рулет з лаваша з картоплею та грибами

Ця страва сподобається тим, хто любить вареники з картоплею. Рулет виходить смачним і дуже апетитним. Він ідеально підійде для перекусу, простий і швидкий у приготуванні.

Інгредієнти:

  • 3 лаваші
  • 600 грам картоплі
  • 400 грам печериць
  • пучок кропу
  • 2 цибулини
  • 3 зубчики часнику
  • 50 грам вершкового масла
  • 200 мілілітрів молока

Приготування:

  1. Картоплю очищаємо, нарізаємо великими шматочками і кладемо в каструлю. Заливаємо водою, солимо і ставимо на плиту. Варимо до готовності.
  2. Гриби нарізаємо дрібними шматочками. Перекладаємо на сковороду та обсмажуємо до випаровування рідини.
  3. Цибулю очищаємо і нарізаємо дрібним кубиком. Додаємо до обсмажених грибів. Туди ж вливаємо олію, кладемо шматочок вершкового масла, сіль і перець за смаком. Все добре перемішуємо і смажимо до готовності.
  4. З відвареної картоплі зливаємо воду, додаємо вершкове масло і товкачем розминаємо до стану пюре. Потім вливаємо молоко і добре перемішуємо.
  5. У картопляне пюре додаємо гриби з цибулею та перемішуємо. Подрібнюємо зелень і додаємо в пюре. Туди ж кладемо часник, пропущений через прес. Все ще раз перемішуємо.
  6. Лаваш кладемо на столі та викладаємо на нього начинку. Добре розрівнюємо її та згортаємо лаваш у рулет. Нарізаємо його шматочками.
  7. У сковороду наливаємо олію і кладемо шматочки рулету. Обсмажуємо їх із двох сторін до рум’яного стану.

Готові рулетики подаємо до столу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: