Салат “Буковина”, сильний конкурент салату олів’є

Коли я вперше приготувала салат «Буковина» чоловік помітив, що має схожість з «Олів’є» і я була з ним згодна, але в той же час – страва є оригінальною і цілком самостійною і є в нього своя родзинка.

Інгредієнти:

  • Копчена ковбаса – 200 г
  • Картопля відварена – 3 невеликі (близько 200 г.)
  • Морква відварена – 2 шт. невеликі (150 г)
  • Горошок – 150 г
  • Цибуля зелена – невеликий пучок
  • Перець болгарський – 1 шт. (150 г. в очищеному вигляді)
  • Майонез – за смаком

Приготування:

Рекомендую відразу ж поставити варитися моркву та картоплю.

Продукти потрібно нарізати на дрібні шматочки :

  • Картоплю
  • Моркву
  • Копчену ковбасу
  • Болгарський перець
  1. Колір болгарського перцю в принципі не має значення, але чим яскравіші фарби, тим смачніше виглядає страва на столі.
  2. Я рекомендую для цього салату використовувати пір’я зеленої цибулі, але насправді можна замінити їх кінзою або пучком кропу, петрушки, зовсім обійтися без зелені на крайній випадок. Нарізати їх потрібно дрібніше.
  3. Викласти всі продукти в салатник та доповнити консервованим горошком. Розсіл зливайте окремо, він не використовується для приготування салату.
  4. Заправити страву майонезом, сіллю і поперчити, покладаючись на особистий смак.

Салат настоювати у холодильнику необов’язково. Можна відразу ж подавати до столу та насолоджуватися його оригінальним смаком. Мені здається, кожен, хто спробує його, залишиться задоволений!Салат "Буковина", сильний конкурент салату олів'є

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: