Салат “Буковина”, сильний конкурент салату олів’є
від Denzhyttya
19 Січня, 2022
Коли я вперше приготувала салат «Буковина» чоловік помітив, що має схожість з «Олів’є» і я була з ним згодна, але в той же час – страва є оригінальною і цілком самостійною і є в нього своя родзинка.
Інгредієнти:
- Копчена ковбаса – 200 г
- Картопля відварена – 3 невеликі (близько 200 г.)
- Морква відварена – 2 шт. невеликі (150 г)
- Горошок – 150 г
- Цибуля зелена – невеликий пучок
- Перець болгарський – 1 шт. (150 г. в очищеному вигляді)
- Майонез – за смаком
Приготування:
Рекомендую відразу ж поставити варитися моркву та картоплю.
Продукти потрібно нарізати на дрібні шматочки :
- Картоплю
- Моркву
- Копчену ковбасу
- Болгарський перець
- Колір болгарського перцю в принципі не має значення, але чим яскравіші фарби, тим смачніше виглядає страва на столі.
- Я рекомендую для цього салату використовувати пір’я зеленої цибулі, але насправді можна замінити їх кінзою або пучком кропу, петрушки, зовсім обійтися без зелені на крайній випадок. Нарізати їх потрібно дрібніше.
- Викласти всі продукти в салатник та доповнити консервованим горошком. Розсіл зливайте окремо, він не використовується для приготування салату.
- Заправити страву майонезом, сіллю і поперчити, покладаючись на особистий смак.
Салат настоювати у холодильнику необов’язково. Можна відразу ж подавати до столу та насолоджуватися його оригінальним смаком. Мені здається, кожен, хто спробує його, залишиться задоволений!
Смачного!
Джерело:
zhyttia.com.ua