Салат «Чингісхан», який стане прикрасою будь-якого столу

Салат «Чингісхан» – це нова версія «Оселедця під шубою». Ніжний смак з солодкувато-пряними нотками підкорить ваше серце .

Салат «Чингісхан»

Салат «Чингісхан»

Інгредієнти:

  • 2 буряки
  • 50 г чорносливу
  • 1 морква
  • 75 г сиру
  • 200 г курячого філе
  • 3 зубчики часнику
  • 50 г волоських горіхів
  • сіль, перець за смаком
  • майонез за смаком

Приготування:

  1. Наріжте куряче філе маленькими шматочками і обсмажте його в невеликій кількості рослинного масла. Посоліть  і поперчіть.рецепт салату «Чингісхан»
  2. Відваріть буряк і моркву. Буряк потрібно натерти на дрібній тертці, а моркву і твердий сир – на крупній. Чорнослив наріжте соломкою. А також подрібніть волоські горіхи гострим ножем.салат з майонезом
  3. Першим шаром викладіть в форму з бортиками 0,5 буряка. Посоліть. Потім викладіть шматочки курячого філе і волоський горіх. Змастіть тонким шаром майонезу. Потім викладіть моркву і тертий сир. Змастіть майонезом, викладіть чорнослив і знову змастіть майонезом. У решту буряка видавіть часник, перемішайте і викладіть на верх салату. Після цього вирівняйте салат по формі і, змастіть майонезом, відправте в холодильник на годину, щоб він просочився.
    салат з куркою
    овочевий салат

Рекомендуємо прикрасити салат подрібненою зеленню. Наприклад, кропом або петрушкою. Бажаємо всім приємного смаку!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: