Салат «Каприз»
від Denzhyttya
10 Листопада, 2021
Основний інгредієнт потрібно правильно приготувати, щоб салат вийшов смачним і ніжним.
Інгредієнти:
- 0,5 кг курячої печінки
- Три цибулини
- Один свіжий огірок
- Одна морквина
- Одна банка зеленого горошку
- Три яйця
Для майонезу знадобляться:
- 100 мл олії соняшникової
- 50 мл молока
- Одна ст. ложка соку лимона
- Пів ч. ложки солі
- Третина ч. ложки сушеного часнику
- Одна ч. ложка французької гірчиці
Приготування:
- В першу чергу потрібно приготувати печінку. Помийте субпродукт і поріжте у вигляді шматочків. Залийте 50 мл соєвого соусу і відставте вбік на 15 хвилин.
- В цей час дрібно наріжте цибулю, а моркву натріть за допомогою терки з великими отворами.
- У сковорідку налийте невелику кількість олії і нагрійте. Перекладіть печінку разом з соєвим соусом на сковорідку і обсмажуйте від 5 до 7 хвилин.
- В кінці приготування видавіть три зубчики часнику і додайте в субпродукт. Приберіть печінку з вогню і нехай охолоджується.
- На цій же сковорідці, наливши трохи олії, обсмажити цибулю, а після морквину. Тільки окремо смажте овочі.
- Поріжте огірок і варені яйця .
- Тепер всі продукти з’єднайте в відповідній посуді і всипте горошок, перед цим зливши рідину.
- Тепер залишилося посолити, поперчити за своїм смаком і додати майонез, який готується так:
- візьміть банку, налийте молоко кімнатної температури і олію. Збивайте, поки суміш не стане густою;
- потім додайте всі інгредієнти і ще раз збийте.
Перемішайте салат і зверху можете прикрасити горошком і зеленню.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua
Позначки