Готуємо соковите м’ясо в духовці в маринованій цибулі

М’ясо та цибуля просочуються ароматами один одного і виходить соковито та дуже смачно. Можна вживати як самостійну страву або доповнювати гарніром.

Інгредієнти:

  • м’ясо – 1 кг
  • цибуля – 4 шт
  • приправа для м’яса – 1,5 ст.л.
  • цукор – 1 ст.л.
  • оцет 9% – 100 мл

Приготування:

  1. Нарізаємо цибулю півкільцями, додаємо цукор і розминаємо руками, потім вливаємо 100 мл оцту і води, перемішуємо і залишаємо маринуватися протягом години.
  2. Нарізаємо м’ясо великими шматками, солимо і посипаємо спеціями.
  3. Перемішуємо та залишаємо настоюватися на годину.
  4. Через деякий час віджимаємо цибулю від зайвої рідини і перекладаємо її в один щільний шар в пакет для запікання. Зверху викладаємо м’ясо.
  5. Зав’язуємо краї пакета з обох боків.
  6. Запікаємо при 200 ° С протягом години.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: