Ніжні печінкові котлетки

Скористайтеся цим рецептом і страва стане однією з ваших улюблених.

Інгредієнти:

  • печінка куряча, 560 г
  • сало, 150 г
  • цибулю та яйця по 2 шт
  • сіль, перець, спеції
  • манна крупа, 5 ст.л
  • морква, 1 шт
  • цибуля, 2 шт

Приготування:

  1. Подрібнюємо печінку, цибулю та сало за допомогою м’ясорубки. Всипаємо в масу манну крупу, додаємо яйця, солимо і перчимо.
  2. Порада: якщо маса рідка, можна більше всипати манної крупи або кілька ложок борошна, крохмалю.
  3. Цибулю (2 шт) ріжемо дрібно, а моркву натираємо на тертці, тушкуємо овочі до готовності.
  4. Тісто викладаємо на сковороду в розігріту олію та обсмажуємо котлетки з двох сторін.Смакота з печінки - просто тане в роті. Ніжні печінкові котлетки
  5. Викладаємо їх шарами з овочами назад у сковороду, наливаємо трохи води та тушкуємо під кришкою близько 10 – 15 хвилин.Смакота з печінки - просто тане в роті. Ніжні печінкові котлетки
  6. Подаємо котлетки з будь-якими гарнірами, салатами та маринованими овочами. Все виходить дуже смачно, особливо, якщо додати в масу кріп і петрушку, інші ароматні трави.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: