Салат “Мімоза” з рибними консервами, класика смаку

Салат “Мімоза” безумовно у багатьох найулюбленіший! Готується просто та з найдоступніших продуктів!

Інгредієнти:

  • Рибні консерви в олії чи у своєму соку (сайра, сардина, скумбрія) 1,5 банки
  • Цибуля ріпчаста (середнього розміру) 1,5 шт.
  • Яйце куряче відварене 4 шт.
  • Морква відварена 2 шт. (250-300гр.)
  • Сир твердий 250 гр.
  • Майонез
  • Кріп

Приготування:

З рибної консерви злити сік чи олію, розім’яти виделкою.

Цибулю почистити, дрібно нарізати.

Яйця почистити, окремо потерти на грубій терці білок, жовток окремо.

Відварену моркву почистити, потерти на дрібній тертці.

Сир натерти на великій тертці.

Починаємо збирати салат у наступній послідовності:

  • 1 шар: Рибні консерви
  • 2 шар: Дрібнорізана цибуля
  • 3 шар: Подрібнений яєчний білок
  • 4шар: Майонез
  • 5 шар: Відварена морква
  • 6 шар: Майонез
  • 7 шар: Тертий сир
  • 8 шар: Майонез
  • 9 шар: Натертий жовток

Верх салату прикрасити зеленню. Приємного вам смаку !!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: