Салат по-корейськи з печериць і перцю – оригінальний і смачний

І знову пропонуємо вам простий і легкий спосіб приготування салату. Так що багато часу він не займе. Кухня – корейська. Салат завдяки печерицям виходить смачним і ніжним.

Інгредієнти:

  • Один кілограм шампіньйонів
  • 1 шт. болгарського перцю
  • 4 шт. головки цибулі (ріпчастої)
  • Дві столові ложки оцту 9-процетного
  • 100 мілілітрів олії соняшникової
  • Кінзи і кропу – один пучок
  • ½ столової ложки солі
  • Одна стол. ложка коріандру
  • Дві ст. л цукру
  • 4 або 5 часточок часнику
  • ½ чайної ложки червоного гострого перцю
  • Половина ст. ложки чорного перцю
  • Одна чайна ложечка паприки

Приготування:

  1. Спочатку треба вимити гриби і розрізати їх. У мене печериці середні за розміром, і я поділила кожну на 4 частини.
  2. Потім покладіть їх у киплячу воду. Печериці потрібно злегка відварити. Коли вода почне кипіти, варіть ще 4 або 5 хвилин.
  3. Зніміть каструлю з плити, злийте воду і нехай гриби охолонуть.
  4. Цибулю треба нарізати на четвертинки кілець.
  5. Перці почистіть і наріжте у вигляді соломки.
  6. Часник подрібніть, покришіть зелень.
  7. Розігрійте сковорідку і налийте туди олії соняшникової.
  8. Обсмажте цибулю до прозорого стану.
  9. Печериці перекладіть в миску, додайте болгарського перцю.
  10. Покладіть також нарізану зелень, а в середину салату – дрібно порізаний часник.
  11. Тепер треба додати сіль, цукор, коріандр, паприку, чорний перець. На часник посипте гострого червоного перцю.
  12. Залийте все оцтом і викладіть  обсмажену цибулю з сковорідки, зачерпнувши і олію.
  13. Перемішайте салат.
  14. Викладіть салат в посуд з кришкою, закрийте її і тримайте в холодильнику три години.
  15. Чим довше на холоді простоїть салат, тим він більше настоїться. І смак його стане більш насиченим.

Перед тим, як нести салат до столу, перемішайте його ще раз.

Всім смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: