Салат Святковий

Інгредієнти:

  • 260 г картоплі
  • 260 г буряка
  • 260 г моркви
  • 4 шт. яйця
  • 100 г ріпчастої цибулі
  • 160 г сиру
  • 300 мл майонезу

Приготування:

  1. Яйця і всі овочі, крім цибулі, відварити, остудити і почистити.
  2. Натерти картоплю, яйця, буряк, сир і моркву на тертці.
  3. Цибулю дуже дрібно нарізати і обдати окропом.
  4. Викласти салат шарами на тарілку. Можна зробити один великий салат або викладати його порційно за допомогою спеціального сервірувального  кільця. Шари повинні бути наступними: картопля, буряк, яйця, морква, цибуля. Усі шари потрібно солити і змащувати майонезом.
  5. Зверху посипати салат тертим сиром. Прикрасити квітами, вирізаними з буряка і сиру, і стеблами зеленої цибулі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: