Салат «Тигрова Шубка»: неодмінно прикрасить святковий стіл

Сьогодні хочу поділитися рецептом дуже смачного, красивого та яскравого салату! Збирати салат будемо у вигляді тигрової шуби! У нього дуже цікавий склад! Спробуйте, я певна, вам сподобається! Рекомендую!

Інгредієнти:

  • Гриби – 200 г
  • Волоські  горіхи – 150 г
  • Куряче філе – 200 г
  • Чорнослив – 200 г
  • Сир – 200 г
  • Морква варена – 200 г
  • Цибуля – 1 шт.
  • Сіль, перець – за смаком
  • Майонез

Приготування:

  1. Куряче філе відварюємо в підсоленій воді. Моркву також відварюємо.
  2. Гриби (у мене печериці) нарізаємо на шматочки. Не дрібним, оскільки вони зменшаться обсягом під час обсмажування. Гриби відправляємо на розігріту суху сковороду і чекаємо, коли випарується волога.
  3. Коли волога випарується, додаємо трохи олії, солимо і перчимо за смаком. Обсмажуємо ще 2-3 хвилини, щоб грибочки трохи підзолотилися.
  4. Цибулину нарізаємо кубиками і пасуємо на розігрітій з олією сковороді до м’якості.
  5. Пасеровану цибулю додаємо до грибів і обсмажуємо все разом ще 2-3 хвилини.
  6. Курочку нарізаємо невеликими кубиками, солимо, перчимо, заправляємо майонезом і перемішуємо.
  7. Чорнослив нарізаємо невеликими кубиками, як курочку. Декілька штук чорносливу залиште, щоб прикрасити ними салат зверху.
  8. Волоські горіхи нарізаємо ножем або подрібнюємо качалкою.
  9. Тепер приступаємо до збирання салату! Першим шаром викладаємо курочку, заправлену майонезом. Збирати можна просто на тарілці або у формі.Салат «Тигрова Шубка»: неодмінно прикрасить святковий стіл
  10. Зверху викладаємо грибочки із цибулею.Салат «Тигрова Шубка»: неодмінно прикрасить святковий стіл
  11. Далі викладаємо чорнослив і розподіляємо рівним шаром. Зверху змащуємо майонезом.Салат «Тигрова Шубка»: неодмінно прикрасить святковий стіл
  12. Тепер викладаємо шар  горіхів.Салат «Тигрова Шубка»: неодмінно прикрасить святковий стіл
  13. Потім зверху натираємо на дрібній тертці сир і змащуємо майонезом.Салат «Тигрова Шубка»: неодмінно прикрасить святковий стіл
  14. Зверху натираємо на дрібній тертці відварену моркву.Салат «Тигрова Шубка»: неодмінно прикрасить святковий стіл
  15. Чорнослив ріжемо на смужки та прикрашаємо салат зверху.Салат «Тигрова Шубка»: неодмінно прикрасить святковий стіл

Тигрова Шубка готова! Салату даємо настоятися в холодильнику 2 години та подаємо до столу! Смачного!Салат «Тигрова Шубка»: неодмінно прикрасить святковий стіл

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: