Салат з куркою, яблуком та ананасом
Гарний та смачний салат за цим рецептом можна приготувати до будь-якого свята. Він завжди має успіх у гостей, особливо у прекрасної половини.
За наявності готового курячого філе салат готується за п’ять хвилин. Соковитий, з нотками пряної кислинки яблука та ананаса, він дозволить чудово провести вечір за столом і не осяде “камінням” у вашому шлунку. Спробуйте!
Інгредієнти:
- Куряче філе 150 г
- Перець чорний молотий за смаком
- Ананаси консервовані 150 г
- Гірчиця діжонська1 ч. л.
- Йогурт натуральний 2 ст.
- Салатне листя 30 г
- Яблука зелені1 шт.
- Сіль за смаком
Приготування:
Етап 1 / 8
Підготувати необхідний набір інгредієнтів: куряче філе, консервовані ананаси, яблуко зелене, салатне листя, гірчицю (у мене – дижонська), натуральний йогурт (або майонез), сіль та мелений чорний перець.
Етап 2 / 8
Куряче філе заздалегідь відварити до готовності і остудити у бульйоні.
Етап 3 / 8
Салатне листя сполоснути, обсушити і нарвати руками дрібніше.
Викласти салатне листя на тарілку.
Етап 4 / 8
Куряче філе порвати на волокна і викласти на салатне листя.
Етап 5 / 8
Консервовані ананаси нарізати шматочками і викласти на тарілку.
Етап 6 / 8
Яблуко очистити від шкірки, серцевини та насіння та викласти на тарілку.
Етап 7 / 8
Хаотично розкласти на салат дижонську гірчицю та натуральний йогурт.
Посолити і поперчити до смаку.
Етап 8 / 8
Перемішати безпосередньо перед вживанням.
Смачного!