Соковиті котлетки “Особливі” на сніданок, обід та вечерю

Цей рецепт, яким я зараз поділюся з вами, ймовірно, відомий багатьом. І багато подумають, навіщо писати про те, що й так усі знають? Є молоді господині, які можуть і не знати.

Тому, без жодних сумнівів, напишу зараз, як я готую найніжніші котлети.

Інгредієнти:

  • Фарш курячий 500 гр
  • Кабачок середній 1 шт
  • Яйце куряче 1 шт
  • Борошно пшеничне 5-6 ст.
  • Сіль, перець за смаком

Приготування:

  1. Нам насамперед знадобиться фарш із курячого філе.
  2. Далі ми натираємо на терці найулюбленіший і до того ж поширений овоч – кабачок. Натираємо його і чекаємо, коли він дасть сік. Потім цей сік віджимаємо. У котлетах він не потрібний.
  3. Додаємо до нашого фаршу сире яйце.
  4. Змішуємо ці інгредієнти і додаємо до суміші ложок 5 борошна. Ложки столові.
  5. Перемішуємо все ретельно, додавши сіль та чорний мелений перець за смаком. Можна ще у фарш покласти багато різної зелені. Буде тільки смачніше!
  6. Тепер наш фарш готовий і ми викладаємо на сковорідку, змащену олією, котлетки. Смажимо на повільному вогні до готовності.

Котлети дуже смачні з відвареним рисом або картопляним пюре. А також просто із чорним хлібом. Смачно, корисно, швидко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: