Салат з виноградом та болгарським перцем – смакота .

Цей нехитрий, але дуже смачний салат викличе фурор у Ваших гостей. Ідеальне поєднання простих інгредієнтів надає йому свіжий смак і робить його особливим.

Інгредієнти:

  • 1 шт. куряча грудка (250г)
  • 100 – 150г сир фета (твердий)
  • 3 шт.  яйця відварені
  • 1 шт.  перець болгарський
  • 150г  виноград кишмиш (якщо крупний з кісточкою, то кісточку вийняти і розрізати на 2 – 4 половинки )
  • 2-3  ст.л домашнього майонезу до смаку
  • Сіль, перець, зелень петрушка за смаком.

Приготування:

  1. Курячу грудку відварити з додаванням спецій. ( мені більше подобається піджарити на вершковому маслі , на слабому вогні) . Порізати соломкою .
  2. Виноград використовувати без кісточок, якщо великий, то розрізати на 4 частини. Яйця і сир порізати кубиком і болгарський перець соломкою  .
  3. З’єднати з майонезом і спеціями, прикрасити за бажанням. Повірте, ця страва гідно прикрасить ваш святковий стіл.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: