Швидкі й легкі фрикадельки з картоплею на обід або вечерю.

Ніжні і дуже соковиті фрикадельки виходять смачними і ароматними, а готуються дуже просто і легко.

Інгредієнти:

  • Фарш курячий 500 г (можна будь-який)
  • Зелений гіркий перець 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Суміш спецій за смаком
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Борошно пшеничне 2 ст. л.
  • Часник 3 зуб.
  • Олія соняшникова 2 ст. л.
  • Сир голландський 150 г
  • Томатний соус за смаком
  • Чебрець за смаком
  • Орегано (материнка звичайна) за смаком

Приготування:

  1. Фарш змішуємо з подрібненою зеленню, зеленою цибулею, натертою цибулею, борошном, сіллю, перцем і різними спеціями за смаком, натертим часником і яйцями, олією.
  2. Масу добре спочатку вимішуємо, потім відбиваємо кілька хвилин.
  3. Форму змащуємо олією.
  4. Формуємо фрикадельки і викладаємо у форму.
  5. В середині кожної робимо поглиблення столовою ложкою.
  6. Вкладаємо в поглиблення картопляні пиріжки (пюре з тертим сиром, шматочком вершкового масла, кропом і іншими добавками на ваш смак).
  7. Розводимо томатну пасту з водою і ароматними травами, сіллю, поливаємо фрикадельки соусом, зверху ще посипаємо тертим сиром.
  8. Запікаємо при 180 градусах близько 10-15 хвилин, але дивіться по своїй духовці.
  9. Ця закуска вам точно сподобається і її можна подавати з будь-яким гарніром. Наприклад, з відвареним рисом, поливши його підливою з фрикадельок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: