Швидкі карамельні цукерки на сковороді: рецепт
19 Червня, 2022
Домашні цукерки виходять смачними, а найголовніше – натуральними. Для їхнього приготування вибирайте вершки високої жирності. Рекомендую відразу ж готувати подвійну порцію!
Інгредієнти:
- Цукор – 200 г
- Вершки – 100 мл
- Вершкове масло – 20 г
Приготування:
- Висипте цукор на суху сковороду та поставте її на вогонь. Готуйте його постійно помішуючи, до стану рідкої коричневої маси.
- Встановіть середній вогонь, влийте вершки і, продовжуючи помішувати, готуйте, доки маса стане однорідною.
- Додайте вершкове масло і готуйте заготівлю для цукерок ще 2 хвилини.
- Застеліть форму пергаментом і влийте заготовку туди. Зачекайте, поки вона охолоне, а потім відправте її в холодильник на 30-40 хвилин.
- Залишилося лише нарізати карамельний пласт порційними квадратиками. Тепер ви знаєте, як зробити карамельні цукерки та порадувати ваших близьких натуральним частуванням. До речі, розчинена у склянці гарячого молока цукерка подарує вам дуже смачний напій!
Джерело:
zhyttia.com.ua
Позначки