Швидкі карамельні цукерки на сковороді: рецепт

Домашні цукерки виходять смачними, а найголовніше – натуральними. Для їхнього приготування вибирайте вершки високої жирності. Рекомендую відразу ж готувати подвійну порцію!

Інгредієнти:

  • Цукор – 200 г
  • Вершки – 100 мл
  • Вершкове масло – 20 г

Приготування:

  1. Висипте цукор на суху сковороду та поставте її на вогонь. Готуйте його постійно помішуючи, до стану рідкої коричневої маси.Швидкі карамельні цукерки на сковороді: рецепт
  2. Встановіть середній вогонь, влийте вершки і, продовжуючи помішувати, готуйте, доки маса стане однорідною.Швидкі карамельні цукерки на сковороді: рецепт
  3. Додайте вершкове масло і готуйте заготівлю для цукерок ще 2 хвилини.Швидкі карамельні цукерки на сковороді: рецепт
  4. Застеліть форму пергаментом і влийте заготовку туди. Зачекайте, поки вона охолоне, а потім відправте її в холодильник на 30-40 хвилин.Швидкі карамельні цукерки на сковороді: рецепт
  5. Залишилося лише нарізати карамельний пласт порційними квадратиками. Тепер ви знаєте, як зробити карамельні цукерки та порадувати ваших близьких натуральним частуванням. До речі, розчинена у склянці гарячого молока цукерка подарує вам дуже смачний напій!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: