Листковий салат «Мачо»

Найкраще його подавати до святкового столу або дружній вечірці. Завдяки солоним огіркам, він має в міру пікантний, але не різкий смак. Варто спробувати!

Для приготування салату «Мачо» потрібно взяти м’якоть яловичини, солоні огірки, ядра волоського горіха, яйця, часник і майонез.

Інгредієнти:

  • Яловичина (м’якоть) – 600 гр.
  • Огірки солоні – 5 шт.
  • Ядра волоських горіхів – 200 гр.
  • Яйця курячі – 4 шт.
  • Часник – 4 зубчики
  • Майонез – 4 столові ложки

Приготування:

  1. М’ясо залити холодною водою і відварити до м’якості.
  2. Яловичину остудити і дрібно нарізати або порубати.
  3. Часник дрібно порубати або натерти на тертці.
  4. Огірки натерти на середній тертці і з’єднати з часником.
  5. Масу перемішати.
  6. Яйця відварити круто (протягом 10 хвилин, рахуючи від початку закипання води), а потім опустити в холодну воду, остудити, очистити і порубати.
  7. Викладати салат на тарілку в роз”ємне кільце. Першим шаром викласти м’ясо.
  8. На м’ясо нанести майонезну сітку.
  9. Поверх майонезу викласти огірки з часником і знову нанести майонез.
  10. Огірковий шар посипати подрібненими яйцями і злегка притиснути їх.
  11. Яйця рясно змастити майонезом.
  12. Ядра горіхів дрібно нарізати і обсмажити на розпеченій сковороді без масла.
  13. Салат посипати зверху горіхами.
  14. Обережно, злегка повертаючи, зняти  роз”ємне  кільце і прикрасити салат зеленню петрушки.

Листковий салат «Мачо» готовий.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: