Смачніше і соковитіше котлет ви не їли. А головне це дуже бюджетно!

Сьогодні розповім, як можна недорого, смачно та корисно нагодувати все сімейство смачними соковитими котлетами.

Інгредієнти:

  • Фарш будь-який 500 гр
  • Кабачок 1 шт
  • Цибуля 2 шт
  • Картопля 2-3 шт
  • Батон (білий хліб) 3 шматочки
  • Молоко для батону 50 гр
  • Манка 3 ст. ложки
  • Сіль, спеції, приправи до смаку
  • Соняшникова олія

Приготування:

  1. Цибулю потрібно обсмажити до золотистого кольору.
  2. Кабачок натерти на дрібній терці і трохи віджати.
  3. Картоплю також натерти на дрібній терці і трохи віджати.
  4. Батон замочити у молоці, після чого дуже добре віджати.
  5. До всіх цих інгредієнтів додаємо фарш. Він може бути абсолютно будь-який: курка та яловичина, свинина та індичка. Беріть те м’ясо, яке маєте.
  6. Додаємо спеції та приправи, солимо, добре все перемішуємо, відбиваємо і залишаємо в холодильнику на годину. Даємо манці гарненько набрякнути.
  7. Потім дістаємо наш фарш, ще кілька разів відбиваємо його. Формуємо котлетки і викладаємо на сковорідку з олією. Обсмажуємо у двох сторін до золотистої скоринки (приблизно по 2 хвилини з кожного боку).
  8. Далі напівготові котлети викладаємо у форму та доводимо до готовності у духовці 15 хв при 200 градусах.
  9. Виймаємо смачні соковиті котлети, даємо їм трохи постояти, трохи охолонути і можна всіх кликати до столу.

Смачніше і соковитіше котлет ви не їли. А головне це дуже бюджетно!

! Смачно та не дуже затратно.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: