Смачний грибний суп з вермішеллю

Якщо ви любите грибний суп, зверніть увагу на цей рецепт. Суп дуже смачний і готується лише за 40 хвилин. Такий супчик сподобається всім. Відмінний варіант першої страви, яка урізноманітнить ваше щоденне меню і стане справжньою паличкою-виручалочкою.

Інгредієнти:

  • Вода – 2,5 літра
  • Гриби заморожені – 500 грам
  • Картопля – 5 штук
  • Цибуля – 1 штука
  • Морква – 1 штука
  • Вермішель – 50 грам (дві жмені)
  • Сіль та перець за смаком

Приготування:

Суп готую із заморожених лісових грибів, з будь-яких. Можна приготувати із заморожених чи свіжих печериць, принцип приготування супу не зміниться. Різниця тільки в тому, що заморожені гриби потрібно попередньо розморозити, а свіжі печериці просто нарізати.

  1. Наріжте цибулю і натріть на терці моркву. Обсмажте до готовності.За 40 хвилин готую грибний суп з вермішеллю
  2. Картоплю поріжте невеликими шматочками. Варіть у 2,5 літрах води до напівготовності.За 40 хвилин готую грибний суп з вермішеллю
  3. До цибулі та моркви покладіть розморожені гриби або нарізані печериці.За 40 хвилин готую грибний суп з вермішеллю
  4. Обсмажити все протягом 10 хвилин.За 40 хвилин готую грибний суп з вермішеллю
  5. Гриби, цибулю та моркву перекладіть у каструлю і варіть до готовності картоплі 10–15 хвилин.За 40 хвилин готую грибний суп з вермішеллю
  6. Посоліть суп і поперчіть. За 5 хвилин до закінчення варіння всипте в каструлю 50 г вермішелі – це приблизно дві жмені.За 40 хвилин готую грибний суп з вермішеллю

Подавайте приготовлений грибний суп зі свіжою зеленню та сметаною. За 40 хвилин готую грибний суп з вермішеллю

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: