Смачний, ніжний бісквітний торт з бананово-молочною начинкою!
Банановий смак десерту вважається одним з найефектніших, тому такі ласощі подобаються всім без винятку.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- банани – 3 шт;
- борошно – 2 склянки;
- згущене молоко – 570 г;
- яйця – 5 шт;
- розпушувач – 10 г;
- майонез – 300 г;
- цукор – 200 г;
- масло вершкове – 150 г.
З’єднуємо яйця з цукром і збиваємо міксером до стійкої і густої піни. Не перестаючи збивати, додаємо молоко згущене (1 банку) і майонез.
Просіваємо борошно і змішуємо його з розпушувачем, порційно всипаємо в тісто і все ретельно перемішуємо.
Ділимо тісто на 3 – 4 частини.
Духовку розігріваємо до 170 градусів і випікаємо коржі протягом 15 хвилин.
Банани ріжемо на шматки, перетворюємо в пюре за допомогою блендера і змішуємо з розтопленим вершковим маслом і половиною банки згущеного молока.
Формуємо торт з повністю охолонувших коржів, змащуючи їх кремом. Обмащуємо кремом з боків і прикрашаємо мигдальними пелюстками, шматочками банана або на свій смак. Ставимо в холодильник на 3 години.
З такої кількості інгредієнтів у вас вийде досить гарний торт, тому радимо готувати його до свят, коли ви очікуєте багато гостей. Хоч торт і калорійний, він дуже смачний і ароматний.