Рецепт ніжного і смачного торта без випічки

Рецепт ніжного і смачного торта без випічки

Приготування такого смачного і ніжного торта забере у вас мінімум часу.

Для  приготування знадобиться досить простий і доступний набір продуктів.

Список необхідних продуктів:

  • 400 грам солоного печива крекер (я брала «рибки»)
  • 500-600 грам сметани 20% жирності
  • 250 грам цукру
  • 200 грам чистої води
  • 40-60 грам желатину
  • какао для прикраси

Процес приготування торта без випічки

В першу чергу заливаємо желатин водою і залишаємо для набухання. Далі, з’єднуємо сметану з цукром і мішаємо, скориставшись силіконовою лопаткою, до тих пір, поки крупинки цукру повністю не розчиняться.

Набряклий желатин нагріваємо на водяній бані, до кипіння доводити не потрібно, і додаємо до сметани з цукром. Перемішуємо і додаємо крекер. Ще раз перемішати і даємо постояти пару хвилин.

Беремо будь-яку форму для запікання. У мене скляна, прямокутної форми. Дно форми встеляємо харчовою плівкою. Це потрібно для того, щоб потім торт було легко витягти.

Рівномірно розподіляємо приготовлену масу за формою, накриваємо плівкою і ставимо в холодильник.

Через 40-50 хвилин дістаємо, знімаємо плівку і витягаємо з форми. Зробити це досить легко. Накриваємо зверху відповідною дощечкою і перевертаємо форму.

Після того як торт дістали з форми і прибрали всю плівку, посипаємо його какао. Якщо Вам більше до душі інший метод прикраси виробу, можете скористатися ним. Торт готовий до подачі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: