Смачний салат на святковий стіл. Усі, хто пробував, залишаються задоволені

Салат досить простий, його можна робити хоч щодня, він дуже смачний та корисний.

Інгредієнти:

  • буряк відварений, 500 г
  • яйця варені, 3 шт
  • кукурудза консервована, 200 г
  • сирок плавлений, 1 шт
  • сухарики солоні, 70 г
  • сіль, перець, майонез чи сметана

Приготування:

  1. Якщо ви хочете, щоб салат був ще кориснішим, з яскравим смаком і ароматом, тоді буряки не відварюйте, запікайте в духовці, так овочі зберігають більшу частину вітамінів і мінералів, залишаються такими ж солодкими.
  2. Буряк та яйця, плавлений сирок ріжемо шматочками.
  3. Змішуємо продукти та заправляємо майонезом.
  4. Сухарики вибирайте солоні, щоб не довелося досолювати весь салат, і він залишився з контрастним смаком. Додають сухарі безпосередньо перед подачею салату на стіл, щоб хліб залишився хрустким.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: