Смак дитинства : вафельні полунички

Сьогодні у записничку  мами знайшла ось такий рецепт ” Вафельні полунички”. Раніше  часто на весіллі пригощали цією смакотою гостей. Тоді часто господинь запрошували куховарити на весіллі. І вони знали всі тонкощі приготування смачних, але недорогих солодощів. Чого тільки варті  були вишеньки, безе, домашнє желе, пташине  молоко та торти.

Були впевнені, що без штучних барвників, без шкідливих домішок (хоча, якщо чесно, тоді про них і мови не було, й гадки не мали).

Інгредієнти:

  • 500 гр. будь-яких вафель
  • вершки 100 -150 гр
  • вершкове масло 200 гр
  • сік лимона за бажанням
  • невеликий буряк (сік) 1 шт
  • цукор 100 гр
  • лимонна кислота 0,5 ч.ложки

Приготування:

  1. Вафлі перемолоти на м’ясорубці  чи блендері , додати  масло, сік лимону, все перемішати. Далі все просто .Набираємо  масу в руку і  формуємо полунички.
  2. Далі готуємо сік з буряка. Потрібно натерти буряк на тертці , видавити сік. Бурячний сік змішати з лимонною кислотою та опустити в нього готові полунички. Обсипати їх цукром і приліпити хвостики з м’яти. Викладіть  на решітку готові полунички і відправте  в холодильник  на 1 годину.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: