Соковите та ароматне м’ясо на святковий стіл. Не було випадку, щоб не попросили рецепт
від Denzhyttya
31 Грудня, 2021
Смачне, ніжне, соковите та ароматне м’ясо я подаю у вигляді святкової нарізки. Відмінно буде в якості гарячої закуски.
Інгредієнти:
- м’ясо будь-яке, 800 г
- моцарелла, 200 г
- бекон сирокопчений, 80 г
- сіль, перець, спеції, ароматні трави
Приготування:
- Беріть свинину чи куряче м’ясо, тоді закуска буде просто розкішною.
- Ріжемо м’ясо скибочками та відбиваємо з двох боків.
- Робимо суміш із солі, перців різних, приправ для м’яса та ароматних трав.
- Обсипаємо сухою сумішшю м’ясо з обох боків і залишаємо хоча б на 1 годину маринуватися.
- Сир ріжемо теж скибочками.
- Форму для запікання застеляємо пергаментом і змащуємо олією.
- Викладаємо шар м’яса, на одну частину кладемо шматочок сиру, на другу – шматочок бекону. Згортаємо трояндочкою і ставимо у форму.
- Такими «трояндочками» заповнюємо всю форму.
- Накриваємо форму пергаментом і відправляємо в духовку, розігріту до 200 градусів. Запікаємо близько 1 години.
- Прибираємо папір, обсипаємо зверху ароматними травами і збризкуємо олією, допікаємо до рум’яної скоринки зверху.
Закуску можна подавати в гарячому або холодному вигляді, однаково смачні результати будуть. І вам, вашим гостям, ця страва точно сподобається.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua