Соус до м’яса з порічок. Кетчуп – відпочиває!
від Denzhyttya
19 Липня, 2021
Торік закривала такий соус. Пошкодувала тільки про одне – що так мало зробила! Із м’ясом він смакує неймовірно!
Інгредієнти:
- 800 г порічок,
- 1 скл. цукру,
- 1 ч. ложка солі,
- 1 лавровий листок,
- 1/3 ч. ложки меленого гострого червоного перцю,
- 1/3 ч. ложки кориці, 1/3 ч. ложки меленого мускатного горіха,
- 0,5 ч. ложки карі,
- 3 шт. гвоздики,
- 1 цибулина (кубиками),
- 2-3 шт. духмяного перцю,
- 1 ч. ложка насіння гірчиці,
- 2-3 листки чорної смородини.
Приготування:
Усе в каструлі перемішати і варити 35-40 хв. Як трошки охолоне, перетерти через сито, додати 1 ч. ложку оцту, варити ще 10 хв, закрутити. Я закручувала в маленькі баночки типу як з гірчиці чи ікри.
Дуже просто і смачно!
Джерело:
simya.com.ua