Свинячі реберця по-канадськи

Страва, яку варто спробувати приготувати вдома.

Інгредієнти:

  • свинячі реберця, 1.2 кг
  • пюре яблучне, 100 г
  • кетчуп, 100 г
  • часник сухий, половина ч.л
  • соєвий соус, 4 ст.л
  • паприка, перець, кориця по половині ч.л
  • цукор коричневий або звичайний, 2 ст.л
  • лимон, половина

Приготування:

  1. Для початку зробимо соус, щоб він добре настоявся.
  2. Змішуємо яблучне пюре з кетчупом і цукром, соєвим соусом, лимонним соком від половини лимона. Всипаємо ще сухий часник, перець і паприку, корицю. Масу добре вимішуємо до однорідності.
  3. Порада: навіть в тому випадку, якщо ви не любите корицю, додайте хоч трохи, від її аромату і смаку, багато в чому залежить смак м’яса.
  4. Ребра промиваємо і добре просушуємо паперовими рушниками.
  5. Добре змащуємо ребра соусом і залишаємо маринуватися не менше, аніж на 30 хвилин. Звичайно, буде краще, якщо м’ясо буде маринуватися довше.
  6. Викладаємо ребра на деко, накриваємо фольгою і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку. Запікаємо 50 хвилин.
  7. Виймаємо і прибираємо фольгу, ставимо назад в духовку, допікаємо ще 15 хвилин, іноді поливаючи соусом і соком, які з’являються в формі.
  8. Подаю реберця до картоплі по-домашньому, з відвареним рисом, тушкованими овочами.

Готую замість шашлику! Свинячі реберця по-канадськи

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: