Свинячі реберця по-канадськи
від Denzhyttya
11 Листопада, 2021
Страва, яку варто спробувати приготувати вдома.
Інгредієнти:
- свинячі реберця, 1.2 кг
- пюре яблучне, 100 г
- кетчуп, 100 г
- часник сухий, половина ч.л
- соєвий соус, 4 ст.л
- паприка, перець, кориця по половині ч.л
- цукор коричневий або звичайний, 2 ст.л
- лимон, половина
Приготування:
- Для початку зробимо соус, щоб він добре настоявся.
- Змішуємо яблучне пюре з кетчупом і цукром, соєвим соусом, лимонним соком від половини лимона. Всипаємо ще сухий часник, перець і паприку, корицю. Масу добре вимішуємо до однорідності.
- Порада: навіть в тому випадку, якщо ви не любите корицю, додайте хоч трохи, від її аромату і смаку, багато в чому залежить смак м’яса.
- Ребра промиваємо і добре просушуємо паперовими рушниками.
- Добре змащуємо ребра соусом і залишаємо маринуватися не менше, аніж на 30 хвилин. Звичайно, буде краще, якщо м’ясо буде маринуватися довше.
- Викладаємо ребра на деко, накриваємо фольгою і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку. Запікаємо 50 хвилин.
- Виймаємо і прибираємо фольгу, ставимо назад в духовку, допікаємо ще 15 хвилин, іноді поливаючи соусом і соком, які з’являються в формі.
- Подаю реберця до картоплі по-домашньому, з відвареним рисом, тушкованими овочами.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua