Найніжніший десерт із гарбузом: смачний та корисний сніданок. Сирно-гарбузова запіканка

З сиром і гарбузом виходять чудові, смачні та корисні страви. Наприклад, ця запіканка буде чудовим сніданком, ароматним і апетитним, із родзинками або іншими сухофруктами.

Інгредієнти:

  • сир та гарбуз по 540 г
  • яйця, 3 шт
  • сіль дрібку
  • цукор, сметана та родзинки по 100 г
  • крохмаль, 1 ст.л
  • пудинг, 1 пачка
  • ванілін до смаку

Приготування:

  1. Гарбуз чистимо і відварюємо на невеликому вогні з водою. Протягом 20 хвилин. Перебиваємо масу блендером або товкачем для картоплі. Гарбуза можна взяти і більше. Близько 650 г.
  2. Сир перебиваємо блендером разом із цукром, сіллю, яйцями. Додаємо сметану, перемішуємо.
  3. Форму змащуємо вершковим маслом і присипаємо борошном.
  4. Змішуємо охолоджене пюре з сиром, маса буде рідка, як для оладок.
  5. Всипаємо пудинг, крохмаль, родзинки, перемішуємо.
  6. Порада: якщо маса залишається рідкою, додайте пару ложок крохмалю.
  7. Викладаємо у форму та запікаємо при 180 градусах близько 40 хвилин.Найніжніший десерт із гарбузом: смачний та корисний сніданок. Сирно-гарбузова запіканка

Запіканка виходить повітряною і м’якою, не сухою, після охолодження маса стане щільнішою і просто нарізатиметься ножем.

Можна подавати просто так або з ягідним соусом, медом, вершковим або сметанним кремом, абрикосовим та іншим варенням.Найніжніший десерт із гарбузом: смачний та корисний сніданок. Сирно-гарбузова запіканка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: