Сирні оладки з яблуками

Сніданок – мій улюблений прийом їжі, особливо сніданок вихідного дня. Можна приготувати щось більш вигадливе, ніж вівсянка і не поспішаючи випити чашечку капучино. Останнім часом мої улюблені сирники відступили на другий план, поступившись місцем оладок. Але оскільки від сиру я відмовитися не можу, роблю сирні оладки, Та ще й з яблуками.

До вибору сиру для цієї страви необхідно поставитися уважно. Зупиніть свій вибір на в міру м’якому і обов’язково свіжому продукті. Сир з крупинками краще перетерти через сито, рідкуватий – віджати через марлю. Також для цього рецепта не раджу використовувати знежирений продукт. Для того щоб трохи урізноманітнити класичний рецепт, приготуємо сирні оладки з яблуками.

Інгредієнти:

  • Сир 400 г
  • яйце 2 шт.
  • цукор за смаком
  • Сир за смаком
  • Рисове борошно 60 г
  • розпушувач 0,5 ч. л.
  • яблуко 2 шт.
  • Соняшникова олія за смаком

Приготування:

  1. Викладіть сир в глибоку ємність, вбийте туди яйця і розмішайте виделкою.сирне тісто
  2. Додайте цукор і  сир, потім просіяне борошно з розпушувачем. Сирне тісто для оладок повинно вийти досить густим.тісто на оладки
  3. Поріжте яблука кружечками товщиною 1 см і вістрям ножа або висічкою видаліть серединки яблук.оладки з яблуками
  4. На розпечену сковороду з соняшниковою олією ложкою викладіть тісто, зверху покладіть кружечок яблука. Обсмажте оладки на помірному вогні з одного боку протягом 4 хвилин, потім обережно переверніть і обсмажте їх з іншого боку.сирні оладки з яблуками

Що може бути краще на сніданок, ніж ніжні і рум’яні сирні оладки з яблуками? Подавайте їх до столу з йогуртом, ягодами або фруктами. Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: