Таких смачних баклажанів я ще не їла! Рецепт за 10 хвилин: дешевий і швидкий

Фаршировані фаршем баклажани в хрусткій паніровці – це відмінна закуска на святковий стіл, страва для пікніка, доповнення до шашликів і салатів.

Інгредієнти:

  • баклажани, 2 шт
  • фарш, 400 г
  • цибуля, 1 шт
  • часник, 2 зубчики
  • перець, 1 ч.л
  • сіль
  • борошно, 100 г
  • яйця, 2 шт

Приготування:

  1. Сорти баклажанів сьогодні не мають гіркоти, тому різати і солити їх не варто, також не потрібно заливати водою, щоб виходили гіркоту.
  2. Беремо великі баклажани і ріжемо кружечками по 5 мм завтовшки.Таких смачних баклажанів я ще не їла! Рецепт за 10 хвилин: дешевий і швидкий
  3. Фарш беріть за смаком.
  4. Заправляємо його тертою цибулею і часником, сіллю і перцем, спеціями на свій смак. Можна ще додати нарізаної зелені.
  5. На кожен кружечок овоча кладемо трохи фаршу і розподіляємо його по всьому баклажану.Таких смачних баклажанів я ще не їла! Рецепт за 10 хвилин: дешевий і швидкий
  6. Збиваємо яйця з сіллю і перцем, можна ще додати паприку.
  7. Обвалюємо кружечки з фаршем в борошні, потім в яйці і викладаємо на сковорідку в розігріту олію.Таких смачних баклажанів я ще не їла! Рецепт за 10 хвилин: дешевий і швидкий
  8. Обсмажуємо під кришкою на невеликому вогні з двох сторін.Таких смачних баклажанів я ще не їла! Рецепт за 10 хвилин: дешевий і швидкий
  9. При святкової подачі тарілку вистеляємо листям салату і кладемо красиво баклажани, посипаємо їх нарізаною зеленню і часником.Таких смачних баклажанів я ще не їла! Рецепт за 10 хвилин: дешевий і швидкий

Баклажани з м’ясом завжди відмінно поєднуються, можна ще зробити домашній соус. Якщо замість м’ясного фаршу використовувати грибний, виходить розкішний смак.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: