Такий паштет із оселедця хоч на святковий стіл (начинка у тарталетки), хоч на кожен день готуй
від Denzhyttya
19 Травня, 2022
На мою думку, це дуже смачно і дуже просто робиться. Я думаю, що цю закуску можна назвати “форшмак із оселедця”. Варіантів рецептів форшмаку з оселедця в інтернеті безліч, я пропоную вам свій варіант.
Інгредієнти:
- Філе солоного оселедця – 150 г
- Варена морква – 1 шт (150 г)
- Плавлений сирок – 1 шт (90 г)
- Цибуля – 1 шт (70 г)
- Вершкове масло – 50 г
- Варене яйце – 1шт
Приготування:
- Підготуємо продукти, щоб їх легко подрібнити в блендері.
- Цибулю ріжемо на великі шматки.
- Варену моркву ріжемо на великі півкільця.
- Плавлений сирок, варене яйце, філе солоного оселедця також ріжемо на невеликі шматочки.
- Викладаємо всі підготовлені продукти в чашу блендера, додаємо сюди ж шматочок розм’якшеного вершкового масла і подрібнюємо до абсолютно однорідного стану.
- Ось така маса у нас має вийти.
- Перекладаємо її в миску, накриваємо харчовою плівкою і забираємо в холодильник застигнути на пару годин.
Для гарної подачі на стіл я викладаю в невеликі розетки і прикрашаю зеленню.
Але також цією масою можна начинити тарталетки – виходить дуже смачно, і дуже красиво виглядає на святковому столі.
Джерело:
zhyttia.com.ua