Торт без випічки «Вишневе блаженство». Гості завжди просять добавки!

Простий торт вийде м’яким і ніжним, добре просоченим. Цілком бюджетний варіант!

Інгредієнти:

  • лаваш, 2 упаковки
  • сметана жирна, 600 мл
  • варене згущене молоко, 370 г
  • вишня заморожена, 500 г

Приготування:

  1. Густу і жирну сметану збиваємо міксером протягом 1 хвилини. Додаємо банку згущеного молока і збиваємо на середніх оборотах пару хвилин, потім збільшуємо швидкість і збиваємо ще 5 хвилин. Якщо ви дуже любите солодке, тоді згущеного молока можна додати і більше.
  2. Вишню ви можете взяти не тільки заморожену, але і консервовану у власному соку або з варення. Тільки зцідіть сік.
  3. Лаваш ріжемо на 4 частини. На кожну викладаємо вишню і звертаємо рулети. Виходить 16 рулетів. Кінчики без начинки можете обрізати, тільки дивіться, щоб довжина була однаковою.
  4. На тарілку (краще в роз’ємну форму) викладаємо крем і за ним шар трубочок – приблизно 5 штук. Зверху кладемо крем (не шкодуємо) і трубочки. Чергуючи, збираємо весь торт. Добре все змащуємо кремом і ставимо в холодильник на кілька годин, а краще на всю ніч.
  5. Для прикраси можна натерти шоколад і посипати торт шоколадною стружкою.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: