Торт «Чародійка» для тих, хто не любить морочитися на кухні

Ми розповімо нашим господарочкам, як приготувати найпростіший бісквітний торт «Чародійка». Рецепт сподобається навіть тим, хто не любить морочитися на кухні. Витрати часу і сил будуть мінімальними, прте  результат – на 10/10!

Інгредієнти:

Інгредієнти для бісквіта

  • 150 г пшеничного борошна
  • 1 чайна ложка розпушувача тіста
  • 4 курячих яйця
  • 150 г цукру

Інгредієнти для крему

  • 1 г ваніліну або пакетик ванільного цукру
  • 100 г цукру
  • 250 мл молока
  • 70 г вершкового масла
  • 1 куряче яйце
  • 2 столових ложки борошна

Інгредієнти для глазурі

  • 30 г вершкового масла
  • 60 мл молока
  • 3 столових ложки какао
  • 4 столових ложки цукру

Приготування:

  1. Для бісквіта потрібно збити яйця з цукром протягом 5-10 хвилин.тісто на торт
  2. У яєчну масу просіваємо пшеничне борошно, додаємо розпушувач і перемішуємо. Тісто викладаємо у форму і випікаємо при температурі 185 градусів 25-30 хвилин. бісквіт
  3. Для приготування заварного крему в каструлі змішуємо цукор, ванілін, борошно і яйце. Вливаємо половину молока і відправляємо на плиту. Коли закипить, вливаємо молоко, що залишилося і безперервно помішуємо до загустіння. Вимикаємо вогонь і додаємо в крем масло, перемішуємо.заварний крем
  4. Бісквіт потрібно розрізати на два коржі і просочити їх сиропом. Щоб зробити сироп, потрібно змішати 100 мл гарячої води і 1 столову ложку цукру.
  5. Для глазурі змішуємо цукор, молоко, какао і масло. Ставимо на вогонь і доводимо до кипіння, помішуючи. Після загустіння можна знімати з плити.
  6. Нижній корж потрібно зверху змастити, використавши весь заварний крем. Накриваємо його другим коржем і заливаємо торт глазур’ю. Після цього ставимо «Чародійку» в холодильник мінімум на 3 години.смачний торт

Впевнені, всім ласунам наш тортик припаде до душі.

Приємного смаку!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: