Салат з тунцем і помідорами

Традиційно для цього простого салату використовується рикотта. Її можна замінити на моцарелу і навіть домашній сир. Основний інгредієнт – тунець! Краще використовувати консервований у власному соці.

Інгредієнти:

  • помідор 250 г
  • консервований тунець 130 г
  • сир Рікотта 100 г
  • кінза 35 г
  • часник 3 зуб.
  • лимонний сік 1 ст. л.
  • сіль за смаком
  • чорний перець (мелений) за смаком
  • гірчиця 1 ч. Л.
  • пармезан 30 г

Приготування:

  1. Помідори розрізати навпіл і виберіть з них  м’якоть з насінням. Для цього салату використовується тільки пружна частина помідорів.салат з тунцем і помідорами
  2. Приготуйте заправку: дрібно нарізану кінзу змішайте з лимонним соком, гірчицею, часником, сіллю і перцем. Дайте постояти 5 хвилин.як подати тунець
  3. Потім змішайте тунець з помідорами, рікоттою і заправкою. Готово! Можна викласти шарами: спочатку половина томатів, потім тунець, заправка, рикотта і знову томати.рецепт салату з тунцем

Не поспішайте зливати рідину з банки з тунцем – краще додайте сік в соус, щоб зробити смак страви ще яскравіше. Подають салат холодним, іноді додаючи в нього відварені яйця. Радимо спробувати класичний варіант в першу чергу.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: