У сезон кабачків часто готую їх за цим рецептом. Дуже просто, але як смачно

Дуже простий рецепт кабачків. Готуються за лічені хвилини, з’їдаються в мить. Мінімум продуктів. Дешево, швидко та дуже смачно.

Інгредієнти:

  • кабачок – 1 шт. (~250-300гр.)
  • борошно – 1 ст.л.
  • паприка – 1 ч.л.
  • соєвий соус – 1 ст.л.
  • гірчиця – 0,5 ч.л.
  • часник – 1-2 зубчики
  • сіль – 0,5 ч.л.
  • кріп – половина пучка (~20г)
  • спеції за смаком (у мене приправа для шашлику, додайте спеції, які вам подобаються)
  • олія соняшникова для смаження

Приготування:

  1. Спочатку приготуємо соус. Змішуємо соєвий соус, гірчицю, часник, сіль, приправу для шашлику (ви можете додавати спеції на ваш смак), кріп. Все перемішати. Соус готовий.
  2. Кабачок очистити від шкірки, нарізати невеликими брусочками. Додати паприку, борошно і добре перемішати.
  3. Обсмажуємо кабачки на сковороді (на сильному вогні) з невеликою кількістю олії до золотистого кольору, постійно помішуючи. Обсмажені кабачки викласти у миску.
  4. До гарячих кабачків додаємо приготований соус і перемішуємо. Кабачки готові.

Якщо ви ще не куштували цей рецепт кабачків – раджу приготувати! Незважаючи на простоту рецепту, кабачки виходять дуже смачними. Пишіть, будь ласка, в коментарях, чи пробували ви такі кабачки і як ви готуєте кабачки? Мені буде дуже цікаво. Всім смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: