Вергуни з листкового тіста

Хочете здивувати близьких смачним швидким десертом, тоді це те, що Вам потрібно. Золотисте хрустке печиво, посипане цукровою пудрою, просто тане в роті. Готується так просто, що впорається кожен і ніякої метушні з борошном.

Інгредієнти:

  • Листкове тісто бездріжджове – 500 гр.
  • Цукрова пудра – для посипання
  • Соняшникова олія – для смаження

Приготування:

  1. Заздалегідь розморожене листкове тісто бездріжджове, розкачуємо в пласт, товщиною приблизно 2-3 мм. Розрізаємо на невеликі смужки. Робимо ножем надріз по середині і вивертаємо.Вергуни з листкового тіста
  2. На сковорідку наливаємо соняшникову олію, розігріваємо і смажимо з двох сторін до золотистого кольору, смажаться вони швидко буквально по 1-2 хвилини з кожного боку.
    Вергуни з листкового тіста
  3. Знімаємо на паперовий рушник, щоб прибрати зайву олію. Посипаємо цукровою пудрою і можна кликати всіх до столу пити чай.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: