Влітку обов’язково готую рулетики з баклажанів

Розповім, як я готую рулети з баклажанів – вони такі смачні, що хочеться їсти та їсти. Така закуска будь-який стіл прикрасить.

Інгредієнти:

  • баклажани 2 шт
  • цибуля 1 шт
  • помідори 2шт
  • болгарський перець 1-2шт
  • часник 2 зубчики
  • зелень
  • сіль за смаком
  • спеції
  • яйце 3шт
  • борошно (для панірування)
  • сіль за смаком
  • майонез (за бажанням)

Приготування:

  1. Баклажани нарізаємо вздовж тонкими пластинками. Посолити та залишити на 20 хвилин.
  2. Помідори, болгарський перець та цибулю нарізаємо дрібними шматочками. Додаємо до них часник, зелень, сіль та спеції за смаком.
  3. Баклажани добре промити та висушити.
  4. Яйця із сіллю збити в окремій тарілці. Обвалюємо баклажан у борошні, потім обмочуємо в яйці. Підсмажуємо на сковороді до золотистого кольору із двох сторін.
  5. Потім баклажан змащуємо майонезом (за бажанням) і викладаємо начинку. Загортаємо в рулетик.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: