Всього лише поклала яйце в помідор і вийшов такий шедевр

Ділюся з вами рецептом, який можливо, не завоює загальносвітові нагороди за оригінальність, але смак страви, що виходить в результаті, вище всяких похвал! Сьогодні  поділюся рецептом помідорів з начинкою з яйця і деяких інших інгредієнтів.

Інгредієнти:

  • Помідори – вибирайте кількість самі, виходячи з необхідної кількості порцій. За власним прикладом, штуки 2-3 йдуть на одну дорослу людину, якщо вона дуже голодна.
  • Сир – в середньому, одна скибочка йде на 3 помідори, так що розраховуйте. До речі, краще брати сир, який легко плавляться.
  • Зелень – зелена цибулька приємно доповнить смак.
  • Соус – я беру майонез, але ви можете спробувати взяти сирний або який-небудь ще.
  • Духовка, форма для випічки, а також папір для випічки – зазначу теж, на всякий випадок.

Приготування:

  1. Акуратно вичищаємо з помідора всю м’якоть. Також зливаємо воду, якщо вона буде всередині.Всього лише поклала яйце в помідор і вийшов такий шедевр
  2. Нарізаємо зелень на невеликі шматочки. Я використовувала цибулю, але ви можете додавати свої улюблені трави – смак від цього стане тільки кращим.
  3. Переносимо нашу нарізану зелень в очищений від м’якоті помідор.Всього лише поклала яйце в помідор і вийшов такий шедевр
  4. Нарізаємо сир на тонкі слайси (скибочки). Як я вже писала вище, краще вибрати сорт, який буде добре плавитися.
  5. Складаємо сир в помідори. Можна трохи надламати його, щоб він помістився компактніше. Сир в результаті буде і всередині, і зовні, що додасть приємні відтінки смаку страви.
  6. Заливаємо в помідори 1 сире куряче яйце. Постарайтеся не змішувати білок і жовток.Всього лише поклала яйце в помідор і вийшов такий шедеврДо речі, зверніть увагу на підставки з верхньої частини помідорів, можете зробити так само.
  7. Солимо, перчимо помідорчики. Я використовувала суміш перців, але ви можете використовувати і свої улюблені.Всього лише поклала яйце в помідор і вийшов такий шедевр
  8. Посипаємо зеленню знову, зверху ллємо соус (я використовувала майонез). Мені здається, з соусом “Цезар” буде ще краще.
  9. Посипаємо зверху тертим сиром.Всього лише поклала яйце в помідор і вийшов такий шедевр
  10. Випікаємо на папері для випікання 30 хвилин при температурі 180 градусів. До слова, папір краще змастіть маслом, так помідори не пригорять.Всього лише поклала яйце в помідор і вийшов такий шедевр

Дивіться яка краса у нас виходить! Така страва не складна в приготуванні і шалено смачна! Раджу спробувати якомога швидше!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: