Яблучні рулетики
від Denzhyttya
15 Жовтня, 2021
Коли часу не вистачає, а чогось смачненького хочеться, готую цю м’яку, ніжну випічку. Дивовижні яблучні рулетики ідеально поєднуються як з холодним молочком, так і з трав’яним чаєм!
Інгредієнти:
- пшеничне борошно 300 г
- яблуко 6 шт.
- кефір 130 мл
- яєчний жовток 2 шт.
- цукор 5 ст. л.
- вершкове масло 145 г
- розпушувач 1 ч. Л.
- ванілін 3 г
- сіль за смаком
Приготування:
- Очистіть яблука від шкірки і видаліть серцевину. Натріть на крупній тертці.
- У сковороді розтопіть 25 грам масла і висипте туди протерті яблука. Додайте 2 ст. л. цукру і ванілін.
- Постійно перемішуючи, тушкуйте яблука 15 хвилин. Потім перекладіть все в тарілку і дайте охолонути.
- Додайте до кефіру кімнатної температури 3 ст. л. цукру, жовток і добре перемішайте.
- У борошно додайте дрібку солі, розпушувач і 120 грам масла. Перетріть складові руками в дрібну крихту.
- Вилийте кефіру яєчну суміш в крихту і вимісити м’яке тісто. Накрийте готове тісто пакетом і приберіть в холод на 20 хвилин.
- Розділіть охолоджену заготовку на 2 частини і розкачати пласти товщиною 3-5 мм.
- Коли начинка охолоджується, вона стає густою і ароматною. Її також поділяємо на 2 частини і розподіляємо рівним шаром зверху по тісту.
- Акуратно згорніть рулети і розріжте кожен на 7 частин. Таким чином, повинно вийти 14 заготовок.
- Змастіть рулетики жовтком для красивого виду.
- Надсилайте печиво випікатися в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
Через:
sovkusom.ru
Джерело:
Переклад Denzhyttya
Позначки