Як приготувати печиво на сковороді — швидко і смачно

  • Печиво на сковороді — це швидке і просте рішення для смачного десерту до чаю.

Печиво на сковороді — це швидке і просте рішення для смачного десерту до чаю. А також, це відмінний варіант для тих, хто не любить возитися з духовкою. У будь-якому випадку печиво виходить ніжними і смачними.

Горіхове печиво на сковороді — рецепт

Горіхове печиво на сковороді

Візьміть інгредієнти:

  • 100 г борошна
  • 70 г цукру
  • 1 ч. л. розпушувача
  • 1 куряче яйце
  • 100 г вершкового масла
  • 70 г фундука
  • 50 г шоколаду

За допомогою блендера подрібніть 50 г фундука в борошно. Потім змішайте його з пшеничним борошном, розпушувачем і цукром.

Візьміть сковороду і розтопіть вершкове масло на повільному вогні. Зніміть з плити, вбийте яйце і швидко перемішайте. Потім поверніть сковороду на плиту і поступово додайте сухі інгредієнти, замішуючи тісто. Розрівняйте печиво по всій сковороді і готуйте на повільному вогні 10 хвилин.

Викладіть горіхи, що залишилися і шматочки шоколаду. Накрийте кришкою і продовжуйте готувати протягом 5 хвилин.

Потім відставте печиво під кришкою на 15 хвилин, перекладіть на тарілку і можна подавати.

Приємного чаювання!

Печиво на сметані на сковороді — рецепт

Печиво на сметані на сковороді

Візьміть інгредієнти:

  • 1 яєчний жовток
  • 0,5 склянки цукру
  • 1,5 склянки пшеничного борошна
  • 3 ст. л. сметани
  • 2 ст. л. рослинної олії
  • 0.5 ч. л. харчової соди
  • 0,5 ч. л. столового оцту
  • дрібка солі

З’єднайте яєчний жовток, цукор і сіль. Додайте сметану і добре перемішайте. Потім влийте рослинну олію, гашену соду і поступово додайте борошно. Замісіть тісто. Зробіть невеликі кульки і надайте їм форму печива.

Обсмажте печиво на сухій сковороді з обох сторін.

Готово!

Вівсяне печиво на сковороді — рецепт

Вівсяне печиво на сковороді

Візьміть інгредієнти:

  • 250 г вівсяних пластівців
  • 5 яєчних білків
  • 13 г цукру
  • 50 г родзинок
  • 7 г кориці
  • 50 г кунжуту
  • сіль — за смаком

З’єднайте вівсяні пластівці, сіль, цукор, родзинки, корицю і кунжут. Ретельно перемішайте суміш.

На суху сковороду викладіть ложкою печиво. Готуйте на маленькому вогні по 3 хвилини з обох сторін.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: