Як приготувати смачний гуляш

Пропонуємо простий рецепт приготування смачного домашнього гуляшу. Готується дуже просто, а в результаті виходить неймовірно м’яке, ніжне м’ясо.

Інгредієнти:

  • яловичина – 500 г
  • цибуля – 2-3 середні головки
  • морква – 1 невелика
  • томатна паста – 2 ст.л з гіркою
  • борошно – 2 ст.л з невеликою гіркою
  • сіль, перець, лавровий лист
  • вода – 500 мл
  • рослинне масло для обсмажування

Приготування:

  1. М’ясо нарізаємо середніми шматочками і обсмажуємо, щоб воно зверху зчепилося скоринкою, але всередині залишалося соковитим.
  2. Нарізаємо цибулю кубиками і додаємо до м’яса, обсмажуємо до м’якості цибулю, потім додаємо дрібно порізану моркву.
  3. Обсмажуємо до випаровування соку.
  4. Потім додаємо борошно, перемішуємо і додаємо томатну пасту, лавровий лист і вливаємо воду.
  5. Злегка присолюємо, перчимо, накриваємо кришкою і тушкуємо  на слабкому вогні протягом години.
  6. Солимо за смаком.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: