За 10 хвилин хачапурі на кефірі готові. Смачніші, чим звичайні: підходять на сніданок і вечерю

Хачапурі виходять м’якими, ароматними, не сухими, готуються просто і швидко. В якості начинки ви можете брати будь-які продукти, тоді кожен раз будуть нові страви в вашому меню.

Інгредієнти:

  • кефір і молоко по 200 мл
  • сіль і сода по половині ч.л
  • яйця. 2 шт
  • олія соняшникова, 30 мл
  • сир, 100 г
  • зелень і зелена цибуля
  • борошно, 200 г

Приготування:

  1. Просіяне борошно змішуємо з сіллю і содою.
  2. Кефір змішуємо з яйцями, насипаємо тертий сир, перемішуємо.
  3. Всипаємо просіяне борошно і нарізану зелень, перемішуємо масу до однорідності.
  4. Порада: борошна може знадобитися трохи більше або менше, просто вимішуйте добре, і дивіться, щоб тісто було густим, як для оладок.
  5. Обсмажуємо на сковорідці, змащеній олією під кришкою, перевертаємо і обсмажуємо з іншого боку.За 10 хвилин хачапурі на кефірі готові. Смачніші, чим звичайні: підходять на сніданок і вечерю

Подаємо такі ліниві і прості хачапурі зі сметаною або з часниковою водою, з салатами і м’ясними закусками. Виходить дуже смачно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: