Замість борошна використовую вівсянку: показую, як я готую кабачкові оладки

Давно перестала додавати борошно до кабачкових оладок! Замість неї використовую вівсянку! Корисно та дуже смачно!

Навіть якщо цілу гору напікати, з’їдають моментально! Звичайно, мова про кабачкові оладки, їх у нашій сім’ї всі просто обожнюють! З додаванням вівсянки вони виходять ще смачнішими, та й користі більше, ніж від борошна!

Інгредієнти:

  • Кабачок – 500 г.
  • Вівсяні пластівці – 130 г (замочити у віджатому соку від кабачка)
  • Сир – 150 г.
  • Яйця – 2 шт.
  • Солодка паприка – 1 ч.л.
  • Сушений базилік – 1 ч.л.
  • Сушений часник – 1 ч.л.
  • Сіль – 0,5 ч.л.
  • Соняшникова олія – для смаження

Приготування:

  1. Кабачки злегка чистимо, натираємо на тертці і віджимаємо сік.Замість борошна використовую вівсянку: показую, як я готую кабачкові оладки
  2. До кабачків натираємо сир і всипаємо замочену вівсянку. Замочувати вівсянку найкраще у віджатому кабачковому соку.Замість борошна використовую вівсянку: показую, як я готую кабачкові оладки
  3. Вбиваємо яйця, додаємо солодку паприку, сушений базилік, сушений часник і дрібку солі. Добре все перемішуємо до повної однорідності.Замість борошна використовую вівсянку: показую, як я готую кабачкові оладки
  4. Формуємо оладки і обсмажуємо на невеликій кількості олії з двох сторін по 3-4 хвилини. Після смаження прибираємо надлишки олії за допомогою паперового рушника.Замість борошна використовую вівсянку: показую, як я готую кабачкові оладки

На мій погляд, подавати найсмачніше з соусом зі сметани, тертого часнику та свіжої зелені. Ну дуже смачно і просто до того ж!Замість борошна використовую вівсянку: показую, як я готую кабачкові оладки

Обсмажувати можна і зовсім, без олії, так оладки вийдуть ще кориснішими. Обов’язково спробуйте приготувати з додаванням вівсянки, зовсім інший смак страви, мені такі подобаються набагато більше, ніж класичні з борошном.Замість борошна використовую вівсянку: показую, як я готую кабачкові оладки

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: