Замість ковбаси готую на святковий стіл такий рулет із рульки та філе. Виходить дуже смачне та натуральне м’ясо

М’ясні страви це завжди смачно та ситно, у кожного кулінара є свої цікаві та оригінальні рецепти. Хочу з вами поділитися одним зі своїх улюблених рецептів святкового рулету з рульки та курячого філе.Замість ковбаси готую на святковий стіл такий рулет із рульки та філе. Виходить дуже смачне та натуральне м'ясо

Готувати таку страву не складно, а за підсумком отримуємо гарне та дуже смачне м’ясо, яке на стіл можна подавати замість ковбаси.

Рулет виходить дуже щільний завдяки желюючим властивостям рульки, який не розвалюється при нарізанні.

Інгредієнти:

  • Рулька 2 кг (чим м’ясніша рулька, тим смачнішим буде рулет)
  • Філе курячої грудки 200 гр
  • Сіль, спеції за смаком
  • Часник 3 зубчики
  • Болгарський перець половинка

Приготування:

  1. Найскладніше з цього рецепту те, що потрібно вирізати внутрішню кісточку, робити це потрібно акуратно, щоб не розрізати шкіру.Замість ковбаси готую на святковий стіл такий рулет із рульки та філе. Виходить дуже смачне та натуральне м'ясо
  2. Виходить рівний пласт з якого надалі ми робитимемо рулет.Замість ковбаси готую на святковий стіл такий рулет із рульки та філе. Виходить дуже смачне та натуральне м'ясо
  3. Місця де багато м’яса потрібно розрізати та відбити відбивним молотком.
  4. Далі м’ясо добре натираємо спеціями, сіллю і часником пропущеним через прес.
  5. Також філе курячої грудки розрізаємо на рівні тонкі частини і добре відбиваємо з двох сторін.Замість ковбаси готую на святковий стіл такий рулет із рульки та філе. Виходить дуже смачне та натуральне м'ясо
  6. Нарізаємо болгарський перець на маленькі шматочки, укладаємо куряче філе поверх рульки, а потім посипаємо спеціями та рівномірно розподіляємо болгарський перець.Замість ковбаси готую на святковий стіл такий рулет із рульки та філе. Виходить дуже смачне та натуральне м'ясо
  7. Рукав для запікання розрізаємо і досить щільно згортаємо рулет, зав’язуємо з обох боків, а потім шпагатом або мотузкою перетягуємо, щоб згодом варіння рулет не розвернувся.Замість ковбаси готую на святковий стіл такий рулет із рульки та філе. Виходить дуже смачне та натуральне м'ясо
  8. Укладаємо в каструлю з товстим дном або мультиварку і варимо на повільному вогні 3 години.Замість ковбаси готую на святковий стіл такий рулет із рульки та філе. Виходить дуже смачне та натуральне м'ясо
  9. Потім зливаємо воду, ставимо зверху гніт (у моєму випадку це банка з водою) забираємо у прохолодне місце мінімум на 6 годин.Замість ковбаси готую на святковий стіл такий рулет із рульки та філе. Виходить дуже смачне та натуральне м'ясо

Ось і все наш шалено смачний і дуже ароматний рулет готовий!Замість ковбаси готую на святковий стіл такий рулет із рульки та філе. Виходить дуже смачне та натуральне м'ясо

Бажаю вам приємного смаку!Замість ковбаси готую на святковий стіл такий рулет із рульки та філе. Виходить дуже смачне та натуральне м'ясо

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: