Замість набридлого холодця готую страву з рульки

Страв з рульки безліч. Сьогодні я розповім, як приготувати рульку без зайвих “проблем”. Цей рецепт гідний будь-якого святкового столу.

Інгредієнти:

  • Рулька свиняча – 2 шт
  • Цибуля – 2-4 шт
  • Морква – 2-4 шт
  • Петрушка
  • Лавровий лист – 5 шт
  • Перець горошок – 1 ст.л.
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – за смаком
  • Бульйон – 3 половники
  • Часник – 3 зубчики
  • Кріп для прикраси

Приготування:

  1. Викладаю рульки у велику каструлю та заливаю їх водою. Ставлю варитися на вогонь і доводжу до кипіння. Потім знімаю піну та додаю сіль.
  2. Потім додаю цибулю і моркву, ставлю вариться рульки на вогонь на 3,5 години. Вогонь має бути повільним. Рульки я варю під кришкою.Замість набридлого холодця готую страву з рульку на свято. Рецепт, який став хітом
  3. Через 3,5 години додаю лавровий лист і чорний перець горошком. Варю рульки ще 30 хвилин.
  4. Потім шумівкою виймаю рульки з бульйону та остуджую. Далі відокремлюю м’ясо від кісток, шкіри та судин.Замість набридлого холодця готую страву з рульку на свято. Рецепт, який став хітом
  5. Дрібно ріжу м’ясо кожної рульки.Замість набридлого холодця готую страву з рульку на свято. Рецепт, який став хітом
  6. У глибокій мисці змішую м’ясо рульки, петрушку і подрібнений часник. Додаю сіль та чорний перець за смаком. Заливаю рульки 2-3 ополониками бульйону. Перемішую інгредієнти.Замість набридлого холодця готую страву з рульку на свято. Рецепт, який став хітом
  7. Потім викладаю м’ясо у форму вистелену харчовою плівкою та прибираю  в холодильник на ніч.Замість набридлого холодця готую страву з рульку на свято. Рецепт, який став хітом

Нарізаю сальтисон і подаю його до столу. Приємного смаку! Це дуже смачний рецепт, який ми дуже часто готуємо на свята замість звичайного холодця. Бажаю вам смачних обідів та гарного настрою!Замість набридлого холодця готую страву з рульку на свято. Рецепт, який став хітом

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: