Замість набридлого холодця готую страву з рульки
від Denzhyttya
20 Січня, 2022
Страв з рульки безліч. Сьогодні я розповім, як приготувати рульку без зайвих “проблем”. Цей рецепт гідний будь-якого святкового столу.
Інгредієнти:
- Рулька свиняча – 2 шт
- Цибуля – 2-4 шт
- Морква – 2-4 шт
- Петрушка
- Лавровий лист – 5 шт
- Перець горошок – 1 ст.л.
- Сіль за смаком
- Чорний перець – за смаком
- Бульйон – 3 половники
- Часник – 3 зубчики
- Кріп для прикраси
Приготування:
- Викладаю рульки у велику каструлю та заливаю їх водою. Ставлю варитися на вогонь і доводжу до кипіння. Потім знімаю піну та додаю сіль.
- Потім додаю цибулю і моркву, ставлю вариться рульки на вогонь на 3,5 години. Вогонь має бути повільним. Рульки я варю під кришкою.
- Через 3,5 години додаю лавровий лист і чорний перець горошком. Варю рульки ще 30 хвилин.
- Потім шумівкою виймаю рульки з бульйону та остуджую. Далі відокремлюю м’ясо від кісток, шкіри та судин.
- Дрібно ріжу м’ясо кожної рульки.
- У глибокій мисці змішую м’ясо рульки, петрушку і подрібнений часник. Додаю сіль та чорний перець за смаком. Заливаю рульки 2-3 ополониками бульйону. Перемішую інгредієнти.
- Потім викладаю м’ясо у форму вистелену харчовою плівкою та прибираю в холодильник на ніч.
Нарізаю сальтисон і подаю його до столу. Приємного смаку! Це дуже смачний рецепт, який ми дуже часто готуємо на свята замість звичайного холодця. Бажаю вам смачних обідів та гарного настрою!
Джерело:
zhyttia.com.ua